Personalni trening

Personalni trening

Fitnes centar Positivo je osnovan sa idejom da se klijentima koji su odlučili da promene loše životne navike, pomogne uz pomoć visoko kvalifikovanih stručnjaka u ostvarivanju definisanih ciljeva.U tom smislu, svakako jedan od najpopularnijih programa vežbanja je personalni trening koji predstavlja sistematski I programirani rad samo sa jednom osobom (vežbačem).

Zašto personalni trener?

Prednosti koje proističu iz rada sa personalnim trenerom su u potpunosti prilagodjen trenažni proces individualnim sposobnostima pojedinaca u skladu sa jasno definisanim ciljevima, što za posledicu ima najefikasnije ostvarivanje rezultata. Ukoliko vam nedostaje motivacija, podrška, saveti I konstantan nadzor od strane stručnog lica, onda je rešenje: Personalni trener.

Kome je namenjen personalni trening?

Nije važno da li ste početnik ili spreman rekreativac, lični trener će vam pomoći u nastojanju da ostvarite svoj najbolji rezultat.
Kreiranje personalnog programa vežbanja podrazumeva kompletnu sportsku dijagnostiku ( antropometriska i funkcionalna testiranja), lekarski pregled i izradu plana ishrane. Bilo da je u pitanju redukcija telesne mase, korekcija telesnih deformiteta, povećanje mišićne mase ili neki drugi specifičan cilj, podaci dobijeni nakon testiranja i sugestije lekara specijaliste pomoći će vašem ličnom treneru da definiše trenažni ciklus koji ce na adekvatan način biti prilagodjen mogućnostima i ličnim ciljevima svakog vežbača.
Naš iskusan tim, sastavljen od lekara i personalnih trenera (profesora fizičke kulture), pobrinuće se da do rezultata dodjete za sto kraće vreme, motivisani i zadovoljni dolazite na treninge i da fizička aktivnost postane sastavni deo vaše svakodnevnice.

Proverite zašto su sa nama rezultati zagarantovani I zakažite besplatan probni personalni trening na
064 240 11 24

Poslednje objave

Mišićni disbalans

Čovekovo telo je veoma komplikovane građe. Sistem organa za kretanje sastoji se iz brojnih elemenata: preko 200 kostiju, još više zglobova, više od 600 mišića, brojnih tetiva, ligamenata, fascija… Jedan od bitnih faktora za [...]

Skolioza i vežbanje

Često se čuje pitanje kojom je vrstom rekreacije preporučljivo da se bave osobe koje imaju skoliozu. Rekreativno vežbanje je sasvim preporučljivo kod bezbolnih skolioza, s tim da će se usled smanjene pokretljivosti trupa i [...]

Bol u donjem delu leđa i Piriformis sindrom

Bol u donjem delu leđa koji se spušta niz zadnji stranu noge se najčešće vezuje za poremećaje međupršljenskog diskusa. Ali, postoje i drugi uzroci iritacije ishijadičnog nerva (poremećaj fasetnih zglobova na kičmi, tendinitis mišića [...]