Grupni trening

Poluindividualni (grupni) trening

Poluindividualni ( grupni)  trening predstavlja usmereni rad sa trenerom u maloj grupi vezbača. Na samom početku trenažnog procesa rade se detaljna antropometriska i funkcionalna testiranja koja imaju za cilj utvrdjivanje morfo-funkcionalnog statusa vezbača. Na taj način vas lični trener dobija sve relevantne informacije koje su neophodne radi prilagodjavanja trenažnog procesa individualnim potrebama vezbača.

Program obuhvata:

– Poluindividualni trening ( 4-6 vezbaca sa trenerom)
– Individualni program ishrane
– Antropometriska i funkcionalna testiranja

Cilj nam je da se naši vežbači dobro osećaju, budu zdravi i da imaju energije za sve izazove koje moderan život postavlja. A u skladu sa individualnim potrebama naših klijenata, trenažni proces se usmerava na poboljšanje opšte forme, redukciju telesne mase, korekciju telesnih deformiteta. Sve to uz konstantan nadzor našeg stručnog tima, koji čine profesionalni (licencirani) treneri.

Posebnu privilegiju za naše vežbače svakako predstavlja mogućnost vežbanja na najsavremenijem fitness trenažeru Kinesis Profesional. Reč je o najpopularnijem  proizvodu renomiranog svetskog proizvodjača fitness opreme Technogym. Na ovaj način otkrićete svu lepotu punog pokreta vaših mišica i vašeg tela.

Cena grupnog treninga koji obuhvata antropometriska testiranja, individualni program ishrane i poluindividualni trening 3 puta nedeljno na mesečnom nivou je 5000 dinara.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatan trening!