Elektro-mišićna stimulacija (EMS Trening)

Elektro-mišićna stimulacija (EMS Trening)

Šta je EMS trening?

Ems trening je trenutno jedan od najpopularnijih fitnes trendova u svetu. Predstavlja savremenu tehnologiju koja omogućava da se u toku treninga ,vezbaču, preko specijalnog odela šalju električni impulsi direktno do mišića i na taj način prirodne kontrakcije mišića dodatno pojačaju spoljašnjim impulsom. Upravo taj stimulans omogućava angažovanje dubokih mišićnih vlakana koje je gotovo nemoguće aktivirati čak i pri ogromnim opterećenjima. Iz tog razloga, uz pomoć ems treninga, moguće je ostvariti višestruko efikasnije rezultate u odnosu na konvencijalne fitnes treninge za samo 20 minuta.

Da li je EMS trening bezbedan?

Ems trening ne samo da je bezbedan, već se ovaj sistem vežbanja dugi niz godina koristi u rehabilitaciji prilikom oporavka težih povreda, posebno kolena i kičmenog stuba.

Elektrostimulacija mišića i kontraindikacije

Ukoliko trenirate sa stručnim trenerom koji trenažni proces prilagodjava vašim mogućnostima i ličnim ciljevima, mogućnost povredjivanja je svedena na minimum.
Visoko kvalifikovani treneri koji rade u našem klubu, pobrinuće se da u skladu sa ciljevima i fizičkim mogućnostima, svakom pojedincu idividualno doziraju opterećenje i intenzitet vežbi, kako bi se ostvarili najefikasniji rezultati.

EMS trening iskustva

Iskustva naših klijenata ukazuju na to da se uz pomoć ems treninga već posle nekoliko nedelja vide rezultati u smislu smanjenja obima kritičnih zona, zatezanja, smanjenja celulita, ubrzavanja metabolizma, boljeg raspoloženja i viška energije.

Benefiti koji proističu iz ovakvog vida treninga su:

Fizički izgled:

Redukcija telesne težine
– Smanjenje potkožnog masnog tkiva
– Hipertrofija mišića i povećanje snage( kod muškaraca)
– Smanjenje celulita
– Ubrzavanje metabolizma

Zdravlje:

– Pomaže u otklanjanju bolova u leđima i zglobovima
– Popravlja držanje tela
– Doprinosi eliminaciji toksina
– Pomaže u procesu oporavka nakon povrede
– Povećava kardio-respiratornu izdržljivost
– Znatno ojačava posturalnu muskulaturu

Zainteresovani ste za besplatan trening?
Pozovite nas!

064 240 11 24